På vej til at blive et Moron Country

I de sidste 45 år er det kun gået den forkerte vej i Danmark. Fascismen har allerede gjort sit indtog og demokratiet er i fare.

Det startede med et protest parti som alle rystede på hovedet af. Dengang så Thomas Nielsen ind i fremtiden og udbrød “Vi har sejret af helvede til”. Vi grinte lidt af det alle sammen selvom det lød ildevarslende  Så kom oliekrisen som et lyn fra en klar himmel og vi var ikke klar til at modstå den fremadstormende ubalance på betalingsbalancen. Vælgerne valgte de konservative og kartoffelkuren og der blev strammet. Samtidigt skulle vi så nu også til at privatisere. DRs monopol blev brudt og nu skulle der være reklame finansieret TV. Men vi havde stadigvæk et stabilt og godt velfærdssystem med pension, gode lønninger, hospitalsvæsen og et fintmasket sikkerhedsnet til dem der måtte falde igennem.  Imedens alt dette skete var protest partiet forvandlet til nyt parti men var stadigt skingert og råbende. Stadig rystede folk på hovedet. Selv en ny statsminister udtalte at stuerene var de ikke. Imedens denne statsminister udtalte dette begyndte han imidlertid også at sælge ud af statens ejendomme selvom han repræsenterede oppositionen til de forrige som havde indledt startskuddet til privatiseringerne.

Nyrup startede med det statslige tlf selskab som var delt op i forskellige område selskaber som f.eks KTAS.  Derefter tog han fat på hjemmehjælpen og senere blev busdriften solgt til Arriva. Dermed indledte Nyrup en nye æra hvor venstrefløjen solgte ud af statens ejendom samt at stramme op på bistandsloven. Da danskerne senere valgte en Venstre regering med Anders Fogh Rasmussen stak det helt af med privat forbrugsfest med boliglån og overforbrug samt yderligere privatiseringer og stramninger velfærden. Det kulminerede med boligboblen i 2008 og staten måtte spendere hele 3 bankpakker for at redde dem fra konkurser. Imdens havde det rabiate protest parti udviklet sig i det offentlige medie syndrom cirkus til en slags status af et slags legitimt og lødigt racisme parti selvom det råbte og skreg som det plejede blot iført flottere slips.

Danske valgte så en ny S regering men disse fortsatte blot som den tidligere regering med yderligere stramninger på sygedagpengeområdet, førtidspension og yderligere udsalg af statens ejendom som f.eks salget af DONG til Goldman Sachs.
Uvist af årsag og stik imod sund fornuft valgte DK igen en ny V regering hvor status quo og direkte sabotage på velfærdsstaten føres videre med ekstra tryk på topskattelettelser, racisme, stramninger på sygehusområdet, kontanthjælp og førtidspensions området samt yderligere udsalg af statens ejendom.

Når man ser på det historisk så er det kun gået en vej og det er ned af bakke for Danmark for den almindelige befolkning. Man skulle tro at vi kunne lære noget af historien men nej. Det er åbenbart fuld fart imod afgrunden med USA som for billede. Vi skal åbenbart til at have flere fattige hjemløse, flere fattige gamle, flere syge, flere uuddannede osv. Vi skal åbenbart partout reduceres til et B land koste hvad det vil. For vi lærer ikke af historien. Det vidner de sidste 45 år om. Det er uomtvisteligt.

Man kunne spørge:
Stopper vi racismen i DK? Stopper vi hjemløsheden og fattigdommen som jobcenter skaber? Stopper vi de økonomisk kriminelle skatteundragere? Stopper vi med at svine miljøet til? Stopper vi løndumping? Stopper vi på noget tidspunkt overhovedet med at sælge statens ejendom, altså vores allesammens ejendom?
Hvornår smider vi de idiotiske partier i folketinget som fremmer ovenstående på porten? Vi kan historisk og for nuværende tydeligt se at se at de gamle partier som S og V ikke evner at regere landet længere.
Tager vi overhovedet affære over for dette vanvid der har spændt af i snart en menneske alder?
For i de sidste 45 år er det kun gået den forkerte vej. Fascismen har allerede gjort sit indtog og demokratiet er i fare.
Indser du snart at det er på tide at gøre op med dit forstokkede verdensbillede?
For vi står, uanset om vi kan lide det eller ej, på kanten af afsatsen og der er langt ned.